Aproximativ jumatate din cererile medicilor din Tulcea pentru locuinte ANL au fost respinse

13/09/2018


Aproape jumatate din solicitarile pentru repartizarea locuintelor construite pentru tinerii specialisti din Sanatate au fost response. Consiliul Judetean (CJ) Tulcea urmeaza sa aprobe lista finala cu beneficiarii unitatilor ANL la sfarsitul lunii.

Potrivit unei informari postate pe site-ul CJ Tulcea, 29 din cele 57 de cereri inregistrate de autoritatea judeteana pentru repartizarea locuintelor ANL au fost respinse, contestatiile primite in urma deciziei autoritatii judetene fiind discutate de Comisia de repartizare care functioneaza la nivelul forului judetean, relateaza Agerpres.

“Am finalizat analiza contestatiilor, iar in sedinta CJ de la sfarsitul lunii, se va vota lista cu numarul apartamentului pe beneficiar si chiria aferenta. Imediat dupa aceea, vor fi inmanate si cheile apartamentelor”, a declarat presedintele Comisiei de repartizare a unitatilor ANL, Vasile Strat, administratorul public al judetului, citat de Agerpres.

La randul lui, managerul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU), Tudor Nastasescu, a afirmat ca va mai exista o etapa de repartizare a locuintelor ANL.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Neuropatia diabetica

“Va mai fi o etapa de repartizare a locuintelor ANL, pentru ca mai sunt medici care, din varii motive, nu au depus documentele sau nu au avut dosarul complet”, a mentionat managerul SJU conform sursei mentionate.

ANL a receptionat, in luna noiembrie a anului trecut, doua scari de bloc cu 14 garsoniere, 40 de apartamente cu doua camere si sase apartamente cu trei camere. Cele doua imobile, a caror constructie s-a incheiat in august 2017, au fost realizate cu scopul de a atrage medici in judetul Tulcea, in conditiile unui deficit major de specialisti semnalat in repetate randuri, de peste zece ani, de autoritatile judetului.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

14 decese din cauza gripei/ Pintea: Rata de vaccinare este foarte mica

Comunicat cu privire la proiectul de Ordonanta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul sanatatii propus de ANMCS

Specialistii au anuntat debutul sezonului gripal

31 de cazuri de gripa in judetul Olt/ DSP a cerut inca 5000 de doze de vaccin antigripal

DSP Tulcea solicita suplimentarea dozelor de vaccin antigripal