Anunt important pentru medicii de familie privind cursurile EMC online

30/08/2018

Anunt important pentru medicii de familie privind cursurile EMC online

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/anunt-important-pentru-medicii-de-familie-privind-cursurile-emc-online/


Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), ca organizator de cursuri EMC online, trimite periodic catre Colegiul Medicilor din Romania (CMR) rapoarte cu absolventii acestor cursuri.

Incepand cu data de 21 august, ca urmare a modificarii acestei proceduri, asa cum este descrisa in Decizia nr. 12 a CMR (vezi link AICI ), aceste rapoarte trebuie sa includa, pentru fiecare absolvent in parte, Codul Unic de Identificare al Medicului (CUIM).

Acest cod se regaseste pe Certificatul de Membru CMR emis de catre Colegiul Judetean (pentru toate Certificatele de Membru emise dupa data 1 Octombrie 2017).

Astfel, medicii care acceseaza platforma Formare Medicala si care fac cursuri EMC online, trebuie sa introduca urgent CUIM-ul in sectiunea “Datele mele personale“, aceasta fiind o conditie esentiala pentru emiterea diplomele dupa promovarea examenelor aferente cursurilor EMC de pe platforma.

De asemenea, va informam ca pe platforma Formare Medicala, la crearea de cont se regaseste si aceasta informatie care se transmite catre SNMF, respectiv catre CMR. Informatia a fost introdusa si actualizata si pagina de Termeni si conditii de utilizare a site-ului.

Decizia nr. 12 din 29.06.2018 a CMR, poate fi citita AICI.

 

Autor: FormareMedicala.ro

6 Comentarii

 1. dr.TATU ADRIAN says:

  acest Blestemat de CUIM a fost introdus ABUZIV fara Consultarea MEMBRILOR CMR!===CUIM va fi eliminat odata cu reformarea CMR si a Intregului SISTEM NATIONAL DE SANATATE=

 2. GUTIU GHEORGHE says:

  Nu este cazul

 3. draul says:

  Si pentru Certificatele de Membru emise anterior datei de 01.10.2017, unde se găseste CUIM-ul?

 4. Dr.Honcea Adrian says:

  Codul unic de identificare a medicului(CUIM) nu exista pe Certificatul de membru emis inainte de 01.10.2017.In aceasta situatie ce putem face sa intram in posesia diplomei pentru cursuri EMC online.

 5. omerarthur says:

  de acord dar pe platforma FORMARE MEDICALA la sectiunea “datele mele personale ” nu am gasit o rubrica “dedicata” ( adica o rubrica speciala)
  Eu am trecut dupa codul de parafa
  sper sa fie bine

 6. Dr. Socol Daniel says:

  CMR parcă a băut apă după guvernanții puterii. Cotizațiile și taxele cresc, modifică formulare, inventează ale hârtii, pensia unui medic rămâne de tot râsul, CoCa este respectat doar de către medicii privați, impunerile ANAF mi le explică prietenii, deh.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: