Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Anomalii cromozomiale umane

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte anomalii cromozomiale umane

Titlu: “Anomalii cromozomiale umane”

Autor: Daniela Neagos, Ruxandra Cretu

Editura: ALL

Pret: 29,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Genetica a devenit una dintre cele mai captivante si mai fascinante realitati ale lumii in care traim, deoarece numeroasele descoperiri genetice au modernizat stiinta despre viata si au revolutionat modul in care gandim, actionam si ne tratam.

Dintre aceste descoperiri, cea mai pregnanta este reprezentata de progresul realizat in perfectionarea testelor de diagnostic prenatal.

Cartea “Anomalii cromozomiale umane” se adreseaza medicilor, specialistilor in genetica, biologilor, chimistilor, dar si studentilor. Aceasta lucrare ofera un spectru amplu de cunostinte fundamentale actualizate, din domeniul geneticii.

Din punct de vedere practic, lucrarea arata ca abordarea subiectelor de genetica prin tehnici de laborator se poate realiza si ca medicii trebuie sa analizeze cu atentie o anomalie genetica pentru a putea da un diagnostic corect.

“Stiinta este un organism viu: scheletul este format din fapte, muschii si nervii sunt sensurile atribuite faptelor, iar ideile reprezinta sufletul stiintei.” (Ruy Perez Tamayo)

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.