Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Anomalii cromozomiale umane

Data ultimei actualizari: 05/02/2014

anomalii_cromozomialeTitlu: “Anomalii cromozomiale umane”

Autor: Daniela Neagos, Ruxandra Cretu

Editura: ALL

Pret: 29.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Anomalii cromozomiale umane”  se adreseaza atat studentilor, medicilor cat si specialistilor in genetica. Volumul  are la baza progresele care s-au realizat in genetica pana in prezent, prin perfectionarea testelor de diagnostic prenatal.

“Anomalii cromozomiale umane” aduce in prim plan cunostintele fundamentale in genetica care pot sa sprijine un diagnostic corect.  Autorii volumului pleaca de la premisa conform careia acordarea unui diagnostic intr-o anomalie genetica depinde de o baza de informatii despre cum trebuie facute recomandarile medicale sau interpretarile rezultatelor.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/anomalii-cromozomiale-umane.html.  In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.