Anomalii cromozomiale umane

05/02/2014

Anomalii cromozomiale umane

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/anomalii-cromozomiale-umane-2/

anomalii_cromozomialeTitlu: “Anomalii cromozomiale umane”

Autor: Daniela Neagos, Ruxandra Cretu

Editura: ALL

Pret: 29.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Anomalii cromozomiale umane”  se adreseaza atat studentilor, medicilor cat si specialistilor in genetica. Volumul  are la baza progresele care s-au realizat in genetica pana in prezent, prin perfectionarea testelor de diagnostic prenatal.

“Anomalii cromozomiale umane” aduce in prim plan cunostintele fundamentale in genetica care pot sa sprijine un diagnostic corect.  Autorii volumului pleaca de la premisa conform careia acordarea unui diagnostic intr-o anomalie genetica depinde de o baza de informatii despre cum trebuie facute recomandarile medicale sau interpretarile rezultatelor.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/anomalii-cromozomiale-umane.html.  In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Medicii de familie din Braila vor primi gratuit masti chirurgicale

Cadre medicale infectate cu Covid-19 in fiecare judet din tara

In judetul Suceava si in Bucuresti sunt cele mai multe cazuri de infectie cu Covid-19

Daca medicul de familie indruma pacientul catre ambulatoriu, pe perioada starii de urgenta nu este necesar biletul de trimitere

SNMF face precizari despre birocratia si noua legislatie legata de procedura de eliberare a concediilor medicale