ANMDM isi doreste ca Romania sa reprezinte interes pentru companiile care fac studii clinice si cercetare

30/07/2019

ANMDM isi doreste ca Romania sa reprezinte interes pentru companiile care fac studii clinice si cercetare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/anmdm-isi-doreste-ca-romania-sa-reprezinte-interes-pentru-companiile-ce-fac-studii-clinice-si-cercetare/

Actuala conducere a Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale isi propune ca Romania sa reprezinte interes pentru companiile ce desfasoara studii clinice si activitate de cercetare.

Continut educational:

“Procesul fast forward initiat de fosta presedinta a Agentiei, Adriana Cotel, care presupune cresterea numarului de autorizari si evaluari, precum si recuperarea rapida a intarzierilor, este astfel continuat de actualul sef, Marius Daniel Sisu, care a inregistrat rezultate remarcabile intr-un timp record. In noul context, presedintele ANMDMR isi propune ca obiectiv major pozitionarea Romaniei in randul tarilor care prezinta interes pentru companiile ce desfasoara studii clinice si activitate de cercetare”, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei.

De curand, legea privind reorganizarea Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale a fost promulgata si publicata in Monitorul Oficial.

Etichete: agentia nationala a medicamentului, studii clinice

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: