ANI: Incompatibilitate pentru patru persoane cu functii de conducere din sistemul sanitar

07/07/2016

ANI: Incompatibilitate pentru patru persoane cu functii de conducere din sistemul sanitar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ani-incompatibilitate-pentru-patru-persoane-cu-functii-de-conducere-din-sistemul-sanitar/

ANI-LOGOAgentia Nationala de Integritate (ANI ) a constatat o starea de incompatibilitate in cazul a patru persoane cu functii de conducere din sistemul de sanatate publica. Aceasta situatia se datoreaza ca urmare a detinerii, simultan, de functii si calitati prin incalcarea legislatiei.
Conform unui comunicat emis de ANI, Florin Vasile Dacin, director financiar contabil in cadrul Spitalului Clinic CF Oradea, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 februarie 2011 – 22 martie 2016, intrucat a detinut si calitatea de titular al “Dacin Florin Vasile Intreprindere Individuala”.

De asemenea, conform sursei citate, Gabriel Teodor Stanciu, membru in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate a Judetului Brasov, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 30 noiembrie 2010 – 20 februarie 2015, deoarece a detinut simultan si functia de membru in Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, respectiv in Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie “Dr. Ioan Aurel Sbarcea” Brasov.

Denes Szentannai, sef sectie – Sectia ORL in cadrul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, s-a aflat in incompatibilitate in perioada mai 2006 – iulie 2015, intrucat a detinut simultan si functia de administrator in cadrul SC Clear – Sound SRL.

Dorin Singeorzan, sef sectie la Sectia Urologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 1 decembrie 2007 – 5 martie 2008, intrucat a detinut simultan si functia de administrator in cadrul SC Zulart’s SRL.

Tot potriivit comunicatului ANI, acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate si in perioada mai 2011 – mai 2016, intrucat a detinut simultan functiile de sef sectie la Sectia Urologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc si pe cea de administrator in cadrul SC Clinica Multimed SRL.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: