Angajatii Spitalului Judetean Covsna isi vor primi indemnizatia de hrana restanta

06/06/2019

Angajatii Spitalului Judetean Covsna isi vor primi indemnizatia de hrana restanta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/angajatii-spitalului-judetean-covsna-isi-vor-primi-indemnizatia-de-hrana-restanta/

Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe vor primi indemnizatia de hrana restanta, potrivit conducerii Consiliului Judetean Covasna.

Din cauza problemelor de finantare a sistemului sanitar, angajatii institutiei nu au beneficiat in acest an de indemnizatia lunara de hrana.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

“Pentru anul asta nu s-a dat indemnizatia de hrana pentru angajati. As vrea sa asigur angajatii nostri, pentru ca foarte multi m-au contactat si pe mine, ca am discutat cu domnul manager al spitalului, Andras Nagy Robert, si am cazut de acord ca pana la sfarsitul anului o sa rectificam si o sa gasim solutii ca sa fie platita si aceasta indemnizatie”, a declarat Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna, citat de Agerpres.

Printre altele, el a mai adaugat ca, recent, Consiliul Judetean Covasna a alocat un milion de lei pentru acoperirea cheltuielilor de functionare a Spitalului Judetean, care a acumulat restante de peste 90 de zile catre diversi furnizori.

Etichete: indemnizatia de hrana, indemnizatia de hrana personal medical, spital judetean de urgenta covasna

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: