Angajatii de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila vor fi platiti in functie de cat stau la program

04/03/2019
Angajatii de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila vor fi platiti in functie de cat stau la program

Angajatii de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila vor fi platiti in functie de cat stau la program

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/angajatii-de-la-spitalul-judetean-de-urgenta-braila-vor-fi-platiti-in-functie-de-cat-stau-la-program/

Conducerea Consiliului Judetean Braila a anuntat, luni, ca la Spitalul Judetean de Urgenta din acest judet vor fi montati turnicheti, iar angajatii vor fi platiti in functie de cat stau la program.

“Stiu sigur ca unii medici pleaca inainte de terminarea programului. Pentru a rezolva aceasta problema, la anumite spitale s-au pus camere de luat vederi pe holuri si la intrarile in spital. Daca punem aceste camere de supraveghere, rezolvam o mica parte din problema. Noi vom pune turnicheti, cu cartela, astfel incat sa stim cat a stat fiecare la program. Si pontajele se vor face efectiv – intri cu cartela, iesi cu cartela. Si atunci se va plati medicul, asistentul, infirmiera in functie de programul prestat in acea luna”, a declarat Francisk Iulian Chiriac, presedintele CJ Braila, citat de Agerpres.

La sfarsitul anului trecut, el precizat ca detine informatii potrivit carora unii dintre angajatii Spitalului Judetean de Urgenta Braila fura materiale sanitare, motiv pentru care va monta un sistem de supraveghere video pe toate holurile unitatii spitalicesti.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

Sindromul de intestin iritabil

Conform sursei citate, tot potrivit presedintelui Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiria, Spitalul Judetean de Urgenta Braila s-a confruntat, la sfarsitul anului trecut, cu o grava criza de medicamente, generata de majorarile salariale ale personalului medical, ceea ce a facut ca 80% din bugetul spitalului sa mearga spre aceasta parte de cheltuieli.

In prezent, Spitalul Judetean de Urgenta Braila inregistreaza lunar un deficit de 1,2 milioane lei, care se resimte in lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare.

Etichete: spitalul judetean de urgenta braila, program spital, angajati spital, salarii personal medical

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: