Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Anatomia omului – Splanhologia, vol. II

Data ultimei actualizari: 24/05/2013

carte anatomia omului Papilian

Titlu: “Anatomia omului – Splanhologia, vol. II”

Autor: Victor Papilian                                               

Editura: ALL

Pret: 74.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Splanhologia este una dintre cele mai importante ramuri de studiu ale anatomiei, deoarece notiunile de morfologie a viscerelor sunt utile tuturor specialistilor din domeniul medical.

Editia a XI-a a cartii “Anatomia omului – Splanhologia, vol. II”, semnata de Victor Papilian, reprezinta o prelucrare integral si complexa a precedentei editii.

Principalele capitole care au fost imbunatatite semnificativ in “Anatomia omului – Splanhologia, vol. II” sunt:

  • Aparatul respirator
  • Aparatul urinar
  • Aparatul genital masculin

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.