Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Anatomia omului, Aparatul locomotor, Vol. I

Data ultimei actualizari: 26/04/2013

carte anatomia omului Papilian

Titlu: “Anatomia omului, Aparatul locomotor, Vol. I”

Autor: Victor Papilian

Editura: ALL

Pret: 64,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Cartea “Anatomia omului, Aparatul locomotor, Vol. I” este cunoscuta in randul studentilor de la medicina drept “Papilian”, datorita explicatiilor simple si clare, precum si imaginilor exemplificatoare care insotesc textul.

Editia prezenta este revizuita si ingrijita de prof. univ. dr. Ion Albu si contine actualizari ale terminologiilor in conformitate cu Nomenclatura Anatomica Internationala.

Cartea “Anatomia omului, Aparatul locomotor, Vol. I” scrisa de Victor Papilian reprezinta o lectura obligatorie nu doar pentru studentii la medicina generala si stomatologie, ci si pentru chirurgii care vor sa isi reimprospateze cunostintele de anatomie.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.