AMF Tomis Constanta | Conferinta „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”

04/07/2023
AMF Tomis Constanta | Conferinta „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”

AMF Tomis Constanta | Conferinta „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/amf-tomis-constanta-conferinta-medicina-de-familie-piatra-de-temelie-a-medicinei-moderne/

AMF Tomis Constanta cu sprijinul Societatii Nationale de Medicina Familie (SNMF) organizeaza, in perioada 7 – 9 septembrie 2023, editia cu numarul 14 a Conferintei „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne” pentru medicii de familie si nu numai.

Conferinta in curs de creditare EMC va fi organizata in mod hibrid si va fi gratuita pentru cei care opteaza sa participe online. Pentru cei care doresc sa participe fizic, detaliile despre taxele si conditiile de participare, AICI.

Inscrierea se realizeaza pana pe 07.09 2023 pe site-ul conferintei. (AICI).

Medicii care doresc sa participe cu lucrari in cadrul conferintei, pot trimite titlul lucrarii si un mic rezumat al acesteia la adresa amftomisct@yahoo.com

Evenimentul fizic are loc la Hotel Malibu, Bulevardul Mamaia 316, Constanta. Programul conferintei va fi disponibil in curand.

Dragi colegi!

Acum 14 ani, am asezat cu curaj si incredere pe plaja manifestarilor medicilor de familie conferinta Asociatiei noastre, tanara fiind pe vremea aceea, dar cu viziune.
De-a lungul anilor am perseverat, am castigat experienta, ne-am imbogatit profesional, dar nu numai: am castigat prieteni, ne-am apropiat, am impartasit idei, vise, experiente.
Am pastrat titlul conferintei neschimbat, considerand permanent ca dezvoltarea specialitatii de Medicina de Familie este o necesitate absoluta pentru a putea sa indeplineasca menirea sa de a fi temelie solida a unui sistem de sanatate sanatos, modern pe care cu totii il dorim.
Va invitam sa fiti alaturi de noi, sa sarbatorim Anul Maturitatii Conferintei noastre -14 ani de existenta!
Si pentru ca meritam cu totii un moment de odihna, va invitam sa admirati si peisajul marii, scaldat de soarele bland de toamna.

Va asteptam cu drag!
Zitta Popa
presedinte AMF Tomis Constanta

Etichete: conferinta medici de familie, conferinta EMC, AMF Constanta

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: