Ambulatoriul Spitalului ‘Victor Babes’, o unitate ultramoderna pana la finalul anului

09/08/2019

Ambulatoriul Spitalului ‘Victor Babes’, o unitate ultramoderna pana la finalul anului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ambulatoriul-spitalului-victor-babes-o-unitate-ultramoderna-pana-la-finalul-anului/

Ambulatoriul Spitalului de boli infectioase si tropicale ‘Victor Babes’ va deveni, pana la finalul anului, o unitate medicala ultramoderna, care va putea primi 400 de pacienti zilnic, potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

“Ma bucur sa constat ca in doar cinci luni, lucrarile au avansat atat de mult. Daca in luna martie a acestui an, Compania Municipala Consolidari incepuse santierul prin demolarea unor corpuri de cladire aflate intr-o avansata stare de degradare, iata ca acum Ambulatoriul Spitalului ‘Victor Babes’ prinde contur, in aceasta perioada realizandu-se cele mai dificile operatiuni, precum demolarile si realizarea fundatiei. S-a lucrat zi si noapte si se va lucra in acelasi ritm astfel incat la sfarsitul anului 2019, Ambulatoriul, care va fi o cladire noua, cu spatii moderne, functionale, adaptate activitatii medicale de ambulatoriu si spitalizare de zi, inclusiv compartimente destinate copiilor, sa fie functional”, a precizat Gabriela Firea intr-o postare pe pagina ei de Facebook.

Valoarea investitiei este de 2,8 milioane euro, iar potrivit edilului, lucraile sunt in grafic.

Etichete: ambulatoriu, spital victor babes, spital boli infectioase, policlinica, gabriela firea

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: