Alti sase medici si 17 asistenti de la Spitalul Judetean de Urgenta Arad si-au anuntat demisia

01/04/2020

Alti sase medici si 17 asistenti de la Spitalul Judetean de Urgenta Arad si-au anuntat demisia

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/alti-sase-medici-si-17-asistenti-de-la-spitalul-judetean-de-urgenta-arad-si-au-anuntat-demisia/

Inca sase medici si 17 asistenti medicali de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad si-au anuntat demisia, miercuri.

“In cazul medicilor, este vorba de o persoana care are varsta pensionarii si alte cinci care au demisionat. In total, 14 medici au demisionat in ultima saptamana, noua dintre ei pentru a se pensiona”, a declarat managerul unitatii medicale intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, exista un deficit de medici la ATI, unde sunt doar zece specialisti angajati, dar si de Boli Infectioase. Unitatea are sase medici de Boli Infectioase, dar miercuri nu era niciunul disponibil, toti fiind in concedii medicale, relateaza Agerpres.

Reamintim ca in cursul zilei de marti opt medici si-au depus demisia, in timp ce 83 de angajati – medici, asistenti, infirmieri, brancardieri, registratori medicali si-au luat concediu medical, incepand cu data de 23 martie.

Etichete: demisii medici, demisii cadre medicale, personal medical, spital judetean arad

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: