Stiri medicale

Alti medici castigatori, alta provocare

Data ultimei actualizari: 27/11/2014

formareMedici castigatori, din nou!  Trei medici de familie din tara au castigat cate unul din cele trei hardiskuri externe oferite de FormareMedicala.ro

Continua seria castigurilor pe platforma FormareMedicala.ro. Sute de medici din toata tara  au participat la al treilea studiu de caz privind informarea parintilor in legatura cu prevenirea gripei prin vaccinare. Trei dintre acestia au fost extrasi la sorti si au castigat trei hardiskuri externe puse la bataie.

Medicii castigatori:

premii1.    Dr Popa Anisoara- Comuna Vaideeni, judetul Valcea -1 HDD extern WD Elements Portable, 500GB, 2.5″, USB 3.0, Black

2.    Dr Gavrilut Daniela- Oradea, judetul Bihor – 1 HDD extern WD Elements Portable, 500GB, 2.5″, USB 3.0, Black

3.    Dr Antal Karolina – Baile Tusnad, judetul Harghita 1HDD extern WD Elements Portable, 500GB, 2.5″, USB 3.0, Black

Provocarile continua! FormareMedicala a lansat de putin timp un nou studiu destinat medicilor de familie privind gravida si gripa. Medicii care vor parcurge toate etapele acestuia pana in data de 4 decembrie, pot castiga unul din cele trei cititoare de card aprobate de CNAS.

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.