Alimentatia sugarului si a copilului mic

05/07/2013

Alimentatia sugarului si a copilului mic

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/alimentatia-sugarului-si-a-copilului-mic/

Alimentatiasugaruluisi a copiluluimicTitlu: “Alimentatia sugarului si a copilului mic”

Autori: Elizabeth M. Ward

Editura: ALL

Pret: 44.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Alimentatia sugarului si a copilului mic”ofera parintilor informatii utile cu privire la nutritia sanatoasa a sugarilor si a copiilor de pana la 2 ani, sfaturi utile pentru o alimentatie bogata in fructe si legume, dar si pentru reducerea zaharului din alimentatia copilului.

“Alimentatia sugarului si a copilului mic” este un complex de sfaturi utile pentru parint ipentru o dieta sanatoasa a copiilor. Parintii se pot informa cu privire la necesitatea unei alimentatii echilibrate cu legume, fructe, carne si produse lactate. Procedurile necesare in cazul alergiilor la copii sau dieta unui copil vegetarian sunt doua sectiuni importante ale cartii“Alimetatia sugarului si a copilului mic”.

Elizabeth M. Ward este consultant nutritionist. Este autoarea a numeroase ghiduri de nutritie sanatoasa. De peste 10 ani, este purtatorul de cuvant al Asociatiei Americane de Dietetica.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/alimentatia-sugarului-si-a-copilului-mic.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

A fost extinsa lista beneficiarilor stimulentului de risc | Personalul din cabinetele medicilor de familie, inclus

Guvernul a alocat 600 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de carantina

Petitie pentru decontarea serviciilor psihologice de catre CNAS

Webinar gratuit pentru medici | Rolul Acidului Alfa Lipoic in tratamentul neuropatiei diabetice

Iohannis: Numarul de cazuri ramane destul de constant, cu cresteri si scaderi; Ne mentinem pe un platou