Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Alimentatia sugarului si a copilului mic

Data ultimei actualizari: 08/07/2013

Alimentatiasugaruluisi a copiluluimicTitlu: “Alimentatia sugarului si a copilului mic”

Autori: Elizabeth M. Ward

Editura: ALL

Pret: 44.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Alimentatia sugarului si a copilului mic”ofera parintilor informatii utile cu privire la nutritia sanatoasa a sugarilor si a copiilor de pana la 2 ani, sfaturi utile pentru o alimentatie bogata in fructe si legume, dar si pentru reducerea zaharului din alimentatia copilului.

“Alimentatia sugarului si a copilului mic” este un complex de sfaturi utile pentru parint ipentru o dieta sanatoasa a copiilor. Parintii se pot informa cu privire la necesitatea unei alimentatii echilibrate cu legume, fructe, carne si produse lactate. Procedurile necesare in cazul alergiilor la copii sau dieta unui copil vegetarian sunt doua sectiuni importante ale cartii“Alimetatia sugarului si a copilului mic”.

Elizabeth M. Ward este consultant nutritionist. Este autoarea a numeroase ghiduri de nutritie sanatoasa. De peste 10 ani, este purtatorul de cuvant al Asociatiei Americane de Dietetica.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/alimentatia-sugarului-si-a-copilului-mic.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013. Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.