Alerta emisa de Interpol

05/05/2015

Alerta emisa de Interpol

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/alerta-emisa-de-interpol/

pastile-ARPIM-COLORATEInterpol a lansat alerta vizavi de un produs folosit mai ales in lumea sportului. Substanta a provocat decesul unei femei.

”O alerta mondiala a fost emisa de Interpol in legatura cu o substanta ilicita si potential letala, utilizata ca produs de regim si care ajuta la cresterea masei musculare”, a anuntat intr-un comunicat organizatia internationala de cooperare in domeniul politiei, conform Agentiei France Presse ( AFP )

Alerta a fost emisa catre politie, organismele publice si organizatiile internationale dupa ce s-a inregistrat decesul unei femei in Marea Britanie si imbolnavirea unui barbat din Franta din cauza aceastei substante, noteaza si Agerpres.

Produsul este comercializat de regula sub forma de pulbere galbena, capsule sau sub forma de crema. Reprezentantii Interpol precizeaza ca riscurile legate de utilizarea ei sunt mai mari in conditiile productiei contrafacute.

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford genereaza raspuns imun la persoanele in varsta

Un alt medic a pierdut lupta cu Covid-19 | Chirurgul Dumitru Octavian Unc a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirs

Medic la Institutul ‘Matei Bals’: Panica nu duce la nimic bun

SNMF: Inrobirea medicilor de familie cu contracte obligatorii si pedepse nu va salva nici sistemul si nici vieti omenesti

Medicii de familie, voluntari in cadrul DSP Arad in lupta cu Covid-19