Alegeri in Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Bucuresti

19/07/2017

Alegeri in Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/alegeri-in-comisia-de-disciplina-a-colegiului-medicilor-bucuresti/

Colegiul Medicilor informeaza intr-un anunt pe site-ul insitutiei ca in perioada 1 – 31 august 2017 se pot depune candidaturile pentru  pozitia de membru in Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti.

Alegerile se vor desfasura dupa cum urmeaza:

– Turul I: 20-21 Septembrie 2017;
– Turul II: 02-03 Octombrie 2017;

Potrivit Regulamentului Electoral privind alegerea membrilor Comisiilor de Disciplina al Colegiului Medicilor din Romania, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 345 din 10.05.2017, candidatii trebuie sa fie medici primari cu o vechime in profesie de peste 7 ani si care nu au avut abateri disciplinare in ultimii 5 ani.

Calitatea de membru in Comisia de Disciplina a CMMB este incompatibila cu aceea de membru in Comisia Superioara de Disciplina, precum si cu aceea de membru in organele de conducere ale Colegiului Medicilor din Romania, cu exceptia calitatii de membru in Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din Municipiului Bucuresti, potrivit aceluiasi Regulament.

Candidatul care indeplineste conditiile prevazute in Regulamentul Electoral, trebuie sa depuna o declaratie de candidatura si un Curriculum Vitae.

Declaratia de candidatura trebuie tehnoredactata.

Membrii comisiei electorale a Colegiului Medicilor din Municipiului Bucuresti nu pot candida in legislatura pentru care se organizeaza alegerile.

Candidaturile pentru Comisia de Disciplina se vor depune personal, la secretariatul Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti, Str. Avram Iancu nr.1, sector 2, Bucuresti, in timpul programului de lucru, in intervalul orar: Luni – Miercuri: 10:00 – 17:00; Marti – Joi: 10:00 – 16:00; Vineri: 12:00 – 14:00.

De asemenea, potrivit anuntului, depunerea candidaturilor pentru membru in Comisia Superioara de Disciplina, se poate face in perioada 01 – 30 septembrie 2017, la secretariatul Colegiului Medicilor din Romania.

Regulamentul electoral

Declaratie de candidatura

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

EMA: Tarile UE trebuie sa utilizeze toate optiunile disponibile de vaccinare pentru a combate pandemia

Implementarea treptata a contributiei personale a asiguratilor pentru servicii medicale private (CNAS)

Citu: Avem doze de vaccin pentru toata lumea. Nu ar trebui sa avem discutii despre valul patru

Andrei Baciu: Vor exista resurse suplimentare de finantare la nivel european pentru combaterea cancerului

Seful CNAS spune ca reglementarea contributiei personale va aduce transparenta si predictibilitate