Al patrulea caz de coronavirus, in Romania | A luat virusul in avion

03/03/2020
Al patrulea caz de coronavirus, in Romania | A luat virusul in avion

Al patrulea caz de coronavirus, in Romania | A luat virusul in avion

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/al-patrulea-caz-de-coronavirus-in-romania-a-luat-virusul-in-avion/

In cursul zilei de marti s-a confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19, transmit oficialitatile.
Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timisoara, care a fost contact cu femeia depistata pozitiv in data de 28 februarie 2020.

Mai exact, barbatul a calatorit cu femeia de 38 de ani in acelasi avion, in partea dreapta a acesteia in data de 20 februarie 2020 cu o cursa care se intorcea din Italia.

“Din data de 28 februarie 2020, barbatul, considerat contact direct, s-a aflat in autoizolare la domiciliu impreuna cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la inceputul perioadei de autoizolare au fost negative. Rezultatul probei recoltata in ziua de ieri (in cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a iesit pozitiv la infectia cu coronavirus COVID 19”, se precizeaza intr-o informare a Grupului de Comunicare Strategica.

Conform primelor informatii din partea DSP Timis, barbatul este asimptomatic si afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

In curtea in care locuieste barbatul mai traiesc alte 2 familii fata de care se vor lua masurile de autoizolare.

Etichete: coronavirus, covid-19, coronavirus romania, diagnostic coronavirus, test coronavirus, preventie coronavirus

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: