Agentia Nationala a Medicamentului: Prioritatea numarul 1 ramane in continuare sanatatea pacientului

05/08/2019
Agentia Nationala a Medicamentului: Prioritatea numarul 1 ramane in continuare sanatatea pacientului

Agentia Nationala a Medicamentului: Prioritatea numarul 1 ramane in continuare sanatatea pacientului

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/agentia-nationala-a-medicamentului-prioritatea-numarul-1-ramane-in-continuare-sanatatea-pacientului/

Reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR) au dat publicitatii, luni, un comunicat prin care au transmis noua directie a institutiei.

“Consolidandu-ne statutul de autoritate nationala competenta in domeniul medicamentului de uz uman si dispozitivelor medicale, activand cu simt etic si civic astfel incat toti pacientii romani sa aiba acces la tratamente inovatoare, noua directie a Agentiei se va concentra asupra urmatoarelor aspecte:

– recuperarea intarzierilor si crearea unui cadru predictibil (in concordanta cu termenele stipulate in legislatie);
– transparentizarea activitatii;
– implementarea planului de reorganizare si eficientizarea unor fluxuri de lucru;
– comunicarea cu toate partile interesate (industria farmaceutica, asociatii de pacienti, alte institutii ale statului si alte state membre ale Uniunii Europene)”, se arata potrivit comunicatului de presa.

De asemenea, institutia a mai precizat ca a inregistrat, in primele 6 luni ale anului in curs, o evolutie vizavi de finalizarea dosarelor restante.

“Prioritatea numarul 1 a ANMDMR, asa cum am precizat si cu alte ocazii, ramane in continuare sanatatea pacientului. In acest sens, Agentia a inregistrat deja in primele 6 luni ale anului in curs o evolutie remarcabila in ceea ce priveste finalizarea dosarelor restante”, mai transmite ANMDMR.

Etichete: agentia nationala a medicamentului, ANMDMR, tratamente inovatoare

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: