Admitere UMF Iasi 2014

07/07/2014

Admitere UMF Iasi 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/admitere-umf-iasi-2014/

Anul acesta, mai multi candidati la medicinaExamenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi are loc pe 23 iulie 2014. Candidatii se pot inscrie la concursul de admitere UMF Iasi 2014 in perioada 14-20 iulie 2014. Candidatii pot opta pentru una din specializarile medicina, medicina dentara, farmacie, asistenta medicala generala, nutritie si dietetica, balneo-fiziokinetoterapie si recuperare, tehnica dentara, dar si pentru bioinginerie.

Calendar admitere UMF Iasi 2014

Admiterea la UMF Iasi, atat pentru locurile finantate la bugetul de stat cat si pentru locurile cu taxa se realizeaza numai prin concurs de admitere.

Concursul va avea doua sesiuni, prima sesiune in iulie 2014, si a doua sesiune in septembrie 2014.

Concursul din iulie consta in sustinerea unui test grila. Doar pentru specializarea Bioinginerie, in sesiunea iulie, se va organiza concurs de admitere prin selectie de dosare pentru locurile subventionate de la bugetul de stat si pentru cele cu taxa.

Concursul din septembrie se va desfasura sub forma unui concurs de dosare, atat pentru domeniul Sanatate cat si pentru domeniul Stiinte ingineresti aplicate.

Sesiunea din septembrie va fi organizata pentru locurile neocupate in sesiunea din iulie si pentru locurile rezervate candidatilor absolventi ai invatamantului superior de stat, care doresc sa urmeze a doua facultate in regim cu taxa. Au prioritate medicii rezidenti.

Conditii pentru candidatii straini

Se pot inscrie la concursul de admitere pentru toate ciclurile de studii universitare cetatenii statelor membre ale uniunii europene, ai statelor apartinand Spatiului Economic European si ai Conferederatiei Elvetiene in aceleasi conditii prevazute de lege pentru cetatenii romani, inclusiv in ceea ce priveste taxele de scolarizare.

Pentru mai multe informatii, consultati pagina oficiala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi, admitere UMF Iasi 2014.

Autor: Anamaria Blanaru

1 Comentarii

  1. andreea says:

    de unde pot lua testele grila pentru admitere la medicina

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: