UPDATE: Cine sunt medicii de familie care au castigat? / Chestionar despre nutritie, stil de viata sanatos, suplimentele alimentare si tombola cu premii

20/12/2018
UPDATE: Cine sunt medicii de familie care au castigat? / Chestionar despre nutritie, stil de viata sanatos, suplimentele alimentare si tombola cu premii

UPDATE: Cine sunt medicii de familie care au castigat? / Chestionar despre nutritie, stil de viata sanatos, suplimentele alimentare si tombola cu premii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/accesati-un-chestionar-despre-nutritie-stil-de-viata-sanatos-si-suplimentele-alimentare-si-puteti-castiga-premii/

UPDATE: S-au extras la sorti castigatorii! In perioada 6 decembrie – 19 decembrie 2018 a fost lansata tombola cu 3 premii constand in trei tablete pentru medicii de familie care au accesat chestionarul “Nutritie, stil de viata sanatos si suplimente alimentare”. In urma extragerii la sorti din data de 20 decembrie 2018, castigatorii celor trei premii sunt:

1. Dr. Dogaru Iulian – Comuna Berca, judetul Buzau
2. Dr. Stefan Florentina-Alina – Craiova, judetul Dolj
3. Dr. Elisabeta Viorica Gavrilas – Bucuresti

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

SNMF isi propune sa vina in sprijinul medicilor de familie cu informatii despre alimentatie sanatoasa si stil de viata sanatos, adaptate practicii noastre sub forma unui curs pe platforma de e-learning.

Pentru ca acest curs sa poata fi conturat si sa raspunda intr-o masura cat mai mare nevoilor din cabinetele noastre, avem nevoie de informatii din practica dumneavoastra de zi cu zi.

Va  invitam sa completati chestionarul propus, “Nutritie, stil de viata sanatos si suplimente alimentare”, pentru a putea dezvolta impreuna un curs cat mai util noua, medicilor de familie.

Completand acest chestionar pana la data de 19 decembrie 2018, puteti castiga una dintre cele trei tablete Lenovo.

Completarea acestuia nu dureaza mai mult de 5 minute.

Perioada de desfasurare: Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 6 decembrie – 19 decembrie 2018.

La tombola pot participa doar profesionistii in domeniul sanatatii, medici de familie cu drept de libera practica.

Toti medicii de familie care au parcurs acest studiu de caz pana la data specificata, vor fi automat inscrisi la tombola.

Extragerea castigatorului va fi anuntata in data de 20 decembrie 2018 pe portalul FormareMedicala.ro.

Regulamentul de participare la tombola este disponibil aici.

Termeni si conditii ale portalului FormareMedicala.ro disponibile aici.

Va multumim!
Grupul de diabet zaharat, nutritie si boli metabolice din cadrul SNMF

Autor: FormareMedicala.ro

3 Comentarii

  1. Sarbulescu Gabriela says:

    Nu este in beneficiul copiilor.

  2. Laura Lupu says:

    Nu sunt de acord cu administrarea suplimentelor fără recomandare medicală. Deși sunt suplimente au multe efecte nocive.

  3. Golumbeanu says:

    Utilizare excesivă a unor suplimenteze alimentare,inclusiv pentru copiii,cu sau fara recomandare medicală, sau la recomandarea farmaciștilor!! ?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: