A inceput numaratoarea inversa pana la Gala Sanatatii 2014

16/12/2014

A inceput numaratoarea inversa pana la Gala Sanatatii 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/a-inceput-numaratoarea-inversa-pana-la-gala-sanatatii-2014/

Gala Sanatatii-premiiMai sunt doar cateva zile zi pana cand, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, Gala Sanatatii, editia a V-a 2014, va premia pe cei care au excelat in acest an in domeniul sanatatii. Evenimentul va avea loc in seara de 18 decembrie, cu incepere de la ora 18.00, in Salonul de Receptii al Palatului Parlamentului.

Gala Sanatatii si-a propus si anul acesta sa promoveze si sa incurajeze personalitatile de marca din lumea medicala care constituie adevarate modele de urmat pentru tinerele generatii.

Domeniul medical romanesc genereaza valori, iar excelenta in practica medicala, devotamentul si pasiunea pentru medicina trebuie cunoscute, recunoscute si oferite drept exemplu generatiilor viitoare de medici.

Gala Sanatatii este o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a “sanatatii” autohtone, prin faptul ca aduce intr-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, un juriu format din personalitati marcante din domeniul medical si mediul academic, precum si alti invitati din domeniile conexe sanatatii.

Cei prezenti la eveniment, vor avea ocazia sa fie in aceeasi sala cu unele dintre cele mai mari personalitati ale lumii medicale din Romania.

Invitatii Galei se vor putea bucura alaturi si impreuna cu castigatorii acestei editii, dar vor avea ocazia si sa urmareasca un program artistic special, care va include momente de magie, momente muzicale, momente coregrafice si multe alte surprize.

Evenimentul este organizat de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Primaria Sectorului 5.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Cand ar putea fi aprobat certificatul Covid pentru personalul medical?

33% acoperire vaccinala anti-Covid, in Romania

Persoanele vaccinate cu Johnson & Johnson nu au recomandare de rapel

Suspendarea contractului de munca pe 30 de zile pentru personalul medical fara certificat Covid

Presedintele CE: Suntem foarte norocosi ca avem acces la vaccinuri