Stiri medicale

A fost numit in functie noul presedinte al CNAS

Data ultimei actualizari: 01/07/2014

La propunerea ministrului Nicolae Banicioiu, premierul Victor Ponta l-a numit in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) pe Vasile Ciurchea. Decizia de numire in functie a noului presedinte CNAS  a fost publicata in Monitorul Oficial.

Noul mandat al lui Vasile Ciurchea expira pe 17 iunie 2017

Vasile Ciurchea a fost numit membru in Consiliul de Adminsitratie al CNAS pana la expirarea mandatului, respectiv data de 17 iunie 2017, conform mediafax.ro.

In cadrul Consiliului de Administratie al CNAS, Vasile Ciurchea va exercita functia de presedinte.

Vasile Ciurchea a mai condus CNAS in 2007

Noul presedinte CNAS nu exercita pentru prima data functia de presedinte CNAS. Conform mediafax.ro, acesta  a avut aceeasi functie in perioada februarie 2007 – ianuarie 2009, fiind inlocuit din functie cu Irinel Popescu.

Vasile Ciurchea a mai indeplinit functiile de director al CNAS si director la Agentia Nationala de Programe din Ministerul Sanatatii.

Radu Tibichi a condus CNAS din martie 2014

Radu Tibichi, fostul presedinte CNAS, fusese numit in functie cu cateva luni in urma, respectiv martie 2014.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.