A 4-a editie a evenimentului “Bebe sanatos”

10/09/2013

A 4-a editie a evenimentului “Bebe sanatos”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/a-4-a-editie-a-evenimentului-bebe-sanatos/

bebe sanatosIn perioada 4-8 septembrie 2013, s-a desfasurat in Parcul Sebastian din Bucuresti a 4-a editie a evenimentului “Bebe sanatos”. Sesiunea de conferintea adus in dialog specialisti in ginecologie, neonatologie, pediatrie, nutritie, psihologie, dar si din domeniul legislativ.

Subiecte dezbatute in conferinte

  • Afectiunile oftalmologice au fost subiectul conferintei prezentata de prof. dr. Monica Pop. S-a precizat ca afectiunile oftalmologice pot fi mostenite intr-o proportie mare. Cunoasterea patologiei rudelor inainte de conceperea unui copil este foarte importanta in acest caz.
  • Metode de stimulare a activitatii psihomotorii
  • Beneficiile inotului la copii
  • Prevenirea abuzului sexual in cazul copiilor

In cea de-a 4-a zi a evenimentului, participantii la evenimentul “Bebe sanatos” au putut intra in dialog cu specialisti despre principalele afectiuni si probleme cu care se confrunta in cresterea copiilor.

Intre specialistii prezenti la eveniment, se numara conf.dr. Laurentiu Belusica, sef Sectie Chirurgie Generala, Spitalul Clinic de Urgenta “Prof.dr. Dimitri Gerota”, Bucuresti, prof.dr. Monica Pop, manager general Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Bucuresti, lector univ. dr. Catalin Paunescu, cadru didactic in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, dr. Elizabeta Tanase, medic primar, chirurg oro-maxilo-facial.

Participantii au putut participa si la activitati destinate exclusiv copiilor si mamicilor: paradele de moda pentru femeile insarcinate si copii, precum si numeroasele ateliere de creatie pentru copii.

Evenimentul “Bebe sanatos” s-a desfasurat sub sloganul “Copilul are dreptul de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o pot atinge”.

Actiunea a fost organizata de Sanatatea Media Group in parteneriat cu Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 5, Bucuresti.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Un medic propune introducerea unui program national de promovare a donarii de sange

Compania Novavax spune ca vaccinul sau anti-Covid are o eficienta de peste 90% impotriva noilor tulpini

Posturile de directori DSP vor fi scoase la concurs in lunile urmatoare

Situatiile in care EMA nu recomanda administrarea vaccinului anti-Covid-19 AstraZeneca

Platforma de second opinion, pentru pacienti si medici, in cazul bolilor interstitiale pulmonare