35 de posturi de medici scoase la concurs, la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

11/07/2022
35 de posturi de medici scoase la concurs, la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

35 de posturi de medici scoase la concurs, la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/35-de-posturi-de-medici-scoase-la-concurs-la-spitalul-judetean-de-urgenta-targoviste/

Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste a scos la concurs 35 de posturi de medici, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan.

“Trebuie sa asiguram cele mai bune conditii de tratament, dar si cei mai buni medici. Este bine stiu faptul ca pentru a aduce cei mai buni medici, acestia au nevoie de conditii optime in care sa isi trateze pacientii. Iar acest lucru se intampla in momentul de fata la Spitalul Judetean de Urgenta.”, a scris Corneliu Stefan pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, in prezent, se lucreaza la:

– Construirea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste. Proiectul are o valoare de peste 18.000.000 de lei.
– Extinderea, modernizarea si reabilitarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean! Valoarea totala a proiectului se ridica la peste 8.100.000 lei.

De asemenea, saptamana aceasta este asteptata finalizarea licitatiei pentru extinderea Sectiei de Cardiologie a Spitalului Judetean, unde se doreste si achizitionarea unui angiograf. Suma estimata pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro.

“Totodata, va reamintesc ca, in ultima perioada, am reusit sa aducem in Dambovita 23 de medici si un farmacist. Vreau sa acoperim toate specializarile, astfel incat dambovitenii care au nevoie de consult sau tratament sa beneficieze aici, la Targoviste, de toate serviciile necesare. Ii astept in echipa noastra pe cei care vor sa se implice in proiectul „Sanatate pentru Dambovita”!”, a mai precizat presedintele CJ Dambovita.

Etichete: spitalul judetean de urgenta targoviste, posturi de medici, consiliul judetean dambovita

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: