Solicitare de activare a Mecanismul de Protectie Civila pentru spitale

29/09/2021
Solicitare de activare a Mecanismul de Protectie Civila pentru spitale

Solicitare de activare a Mecanismul de Protectie Civila pentru spitale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/solicitare-de-activare-a-mecanismul-de-protectie-civila-pentru-spitale/

Europarlamentarul Ramona Strugariu, le-a solicitat premierului Florin Citu si ministrilor Lucian Bode si Cseke Attila sa activeze Mecanismul de Protectie Civila pentru spitale.

“Stimate domnule premier Florin Citu, stimate domnule ministru Lucian Bode, stimate domnule ministru interimar Cseke Attila, activati Mecanismul de Protectie Civila pentru spitale, acum. Lasati (…) orice dileme politice si o faceti acum, exact asa cum a facut Lombardia in plina criza. Putem sa il activam in 24 h, cereti medici, paturi ATI, medicamente, echipamente, spitale mobile. Sunt refuzati la ATI copii de 2 luni. Primesc informatii ca medici si oameni laolalta sunt pur si simplu disperati. Vor muri pe capete, acasa” a scris europarlamentarul Ramona Strugariu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ea a mai scris ca a trimis scrisori oficiale in acest sens si catre cabinetele premierului si ale ministrilor mentionati.

“Prin intermediul acestui Mecanism, se poate solicita sprijin imediat constand in echipamente medicale, medicamente, spitale mobile, sectii modulare mobile de ATI dar si medici sau asistenti medicali specializati in domeniul terapiei intensive. Romania are nevoie de urgenta de acest sprijin pentru a putea face fata situatiei. Stimati decidenti, va rog sa actionati urgent, nu mai putem astepta niciun minut!”, a mai scris Ramona Strugariu.

Etichete: mecanismul de protectie civila pentru spitale, europarlamentar ramona strugariu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: