Bani pentru salariile restante ale personalului medical din centrele de vaccinare

16/09/2021
Bani pentru salariile restante ale personalului medical din centrele de vaccinare

Bani pentru salariile restante ale personalului medical din centrele de vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bani-pentru-salariile-personalului-medical-din-centrele-de-vaccinare/

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a alocat peste 91 milioane de lei pentru plata drepturilor salariale ale personalului medical implicat in procesul de vaccinare.

Banii sunt destinati in special, achitarii salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021.

“In prezent se centralizeaza necesarul pentru luna august, astfel incat sa putem plati si salariile din aceasta luna. Multumesc tuturor celor implicati in procesul de vaccinare. Apreciez efortul lor sustinut si vreau sa ii asigur de intreaga mea implicare in acest mandat interimar. Vaccinarea ramane cea mai sigura metoda de preventie eficienta impotriva infectiei cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila.

Ultimele date oficiale arata ca, in data de 13 septembrie 2021 erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populatiei cu 839 fluxuri organizate. Tot la aceasta data, au fost efectuate imunizari in ambulatoriile de specialitate din 149 spitale publice si 26 spitale private, iar in saptamana 6 – 13 septembrie 2021 au fost solicitate un numar de 46 echipe mobile pentru derularea procesului de vaccinare.

Etchete: salarii restante personal centre de vaccinare, salarii personal medical centre de vaccinare, plata centre de vaccinare

 

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Preda violeta says:

    Banii sunt pe drum …..la noi cand ajung ,facem naveta km pana la centre ,cu ce ???????

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: