Ministrul Sanatatii: Ne putem pregati foarte bine pentru un potential val patru

10/05/2021
Ministrul Sanatatii: Ne putem pregati foarte bine pentru un potential val patru

Ministrul Sanatatii: Ne putem pregati foarte bine pentru un potential val patru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-ne-putem-pregati-foarte-bine-pentru-un-potential-val-patru/

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, spune pregatirea pentru un potential val 4 al pandemiei se face prin vaccinarea impotriva COVID-19.

“Cred ca cea mai buna pregatire este tocmai asta, preventia si noi ne putem pregati foarte bine pentru un potential val patru vaccinand, mergand la vaccinare si respectand masurile”, a declarat Ioana Mihaila, citata de Agerpres.

In opinia sa, masurile restrictive, faptul ca populatia a tinut cont de ele, combinate cu numarul din ce in ce mai mare de persoane vaccinate au dus la presiunea mai mica asupra sistemului sanitar.

De asemenea, ea crede ca va fi printre primii parinti care vor merge cu copilul la vaccinare impotriva COVID-19.

“Fiica mea, dimineata, m-a intrebat ea cand se vaccineaza, asa ca asteptam cu nerabdare aprobarea vaccinului si la nivelul Uniunii Europene si pentru persoanele mai tinere de 16 ani si cred ca voi fi printre primii care vor merge cu copilul, care este eligibil la vaccinat (…) Vreau ca, asa cum eu ma simt linistita dupa vaccinare, acelasi lucru sa-l simta si fiica mea, si copiii mei, si colegii lor de clasa, si persoanele cu care vin in contact”, a mai adaugat ministrul Sanatatii.

Etichete: valul patru pandemie, vaccinare anti-covid, ioana mihaila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: