Scadere a adresabilitatii pentru vaccinul AstraZeneca | Gheorghita: Toate vaccinurile sunt sigure

02/04/2021
Scadere a adresabilitatii pentru vaccinul AstraZeneca | Gheorghita: Toate vaccinurile sunt sigure

Scadere a adresabilitatii pentru vaccinul AstraZeneca | Gheorghita: Toate vaccinurile sunt sigure

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/scadere-a-adresabilitatii-pentru-vaccinul-astrazeneca-gheorghita-toate-vaccinurile-sunt-sigure/

Medicul Valeriu Gheorghita spune ca a observat o scadere a adresabilitatii populatiei pentru vaccinul de la AstraZeneca si a subliniat ca toate vaccinurile folosite in Romania sunt autorizate de catre Agentia Europeana a Medicamentului si s-au dovedit a fi sigure.

“Ceea ce intr-adevar am observat este o scadere a adresabilitatii persoanelor in centrele de vaccinare cu vaccin de la AstraZeneca si cred ca aici este foarte important sa continuam partea de comunicare (…). Important este, in final, ca fiecare om sa aiba acces la suficiente informatii astfel incat sa decida ceea ce doreste sa faca si tipul de vaccin pe care isi doreste sa il foloseasca. Este important sa intelegem ca cel mai bun vaccin pentru fiecare dintre noi este cel pe care il avem la indemana. Toate vaccinurile pe care astazi le avem in Romania sunt vaccinuri care au fost autorizate de catre Agentia Europeana a Medicamentului, vaccinuri care s-au dovedit a fi sigure”, a precizat Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, citat de Agerpres.

Reprezentantii CNCAV au reiterat faptul ca vaccinarea este calea pentru depasirea pandemiei.

Un numar de 432.000 doze de vaccin AstraZeneca ajung, vineri, la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara ‘Cantacuzino’.

 

Etichete: vaccin astrazeneca, vaccin anti-covid, vaccinuri sigure

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: