Harta interactiva a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, a devenit activa

25/03/2021
Harta interactiva a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, a devenit activa

Harta interactiva a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, a devenit activa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/harta-interactiva-a-centrelor-de-vaccinare-pe-tipuri-de-vaccin-a-devenit-activa/

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate in Romania, Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), a devansat implementarea acestei functionalitati in platforma de programare.

Astfel, CNCAV a anuntat, joi, 25 martie, ca a devenit activa harta centrelor pe tipuri de vaccin si ca este disponibila pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active in platforma, tipul vaccinului administrat in acestea, numarul locurilor disponibile si numarul persoanelor inscrise pe lista de asteptare.

Potrivit CNCAV, harta este interactiva si fiecare utilizator poate filtra afisarea centrelor pe judete sau pe numarul locurilor disponibile.

De asemenea, sunt afisate statistici privind numarul total al persoanelor inscrise pe listele de asteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna si Oxford/AstraZeneca.

Etichete: harta centrelor de vaccinare, harta centrelor pe tipuri de vaccin

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: