O noua tulpina de Covid-19 identificata in Marea Britanie starneste ingrijorare

21/12/2020
O noua tulpina de Covid-19 identificata in Marea Britanie starneste ingrijorare

O noua tulpina de Covid-19 identificata in Marea Britanie starneste ingrijorare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/o-noua-tulpina-de-covid-19-identificata-in-marea-britanie-starneste-ingrijorare/

O noua tulpina de COVID-19 identificata in Marea Britanie starneste ingrijorare in toata lumea pentru ca se poate raspandi mai repede decat versiunea deja cunoscuta.

“Asa cum s-a anuntat luni, Marea Britanie a identificat o noua varianta a COVID-19”, a declarat Chris Whitty, seful serviciilor medicale din Anglia intr-un comunicat citat de Reuters.

El a afirmat ca desi nu exista dovezi actuale ca noua varianta a coronavirusului provoaca o rata mai mare a mortalitatii sau ca ar afecta eficienta vaccinurilor, autoritatile britanice lucreaza in regim de urgenta pentru a confirma aceste lucruri, noteaza si Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 7 EMC:

Managementul mastocitozei

“Am alertat Organizatia Mondiala a Sanatatii si continuam sa analizam datele disponibile pentru a ne imbunatati modul de intelegere”, a mai spus oficialul britanic in comunicat, potrivit surselor citate.

Guvernul britanic a precizat ca o crestere a numarului de infectii in Londra si sud-estul Angliei ar putea fi legata de o varianta noua, mai transmisibila a virusului.

De altfel, mai multe tari au suspendat zborurile spre Marea Britanie, inclusiv Romania.

Etichete: tulpina noua covid, tulpina covid marea britanie, mutatii coronavirus,

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: