Webinar creditat EMC | Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara (Sesiunea I)

20/11/2020
Webinar creditat EMC | Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara (Sesiunea I)

Webinar creditat EMC | Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara (Sesiunea I)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/webinar-creditat-emc-abordarea-integrata-a-patologiei-cardio-reno-metabolice-in-asistenta-medicala-primara-sesiunea-i/

O abordare integrata, in context pandemic si nu numai, este un concept la care orice medic curant trebuie sa se alinieze pentru un management corect al pacientului.

Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) cu spriinul AstraZeneca organizeaza un webinar complex dedicat medicilor de familie precum si altor profesionisti din domeniul sanatatii.

Este vorba de webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” ce va cuprinde patru (4) sesiuni. Evenimentul, la final, va fi creditat cu 6 puncte EMC.

Sesiunea I – ”Patologia cardio-reno-metabolica (CaReMe) si ponderea ei in asistenta medicala primara” va fi sustinuta de Dr. Rodica Tanasescu si Dr. Daciana Toma si va avea loc, vineri, 20 noiembrie, ora 19:00, cu acces gratuit din platforma Zoom.

Temele de discutie din cadrul acestei sesiuni sunt:

• Prevalenta si incidenta bolilor cronice netransmisibile si in special a patologiei cardio-reno-metabolice
• Impactul diabetului zaharat tip 2, a cumulului de factori de risc si a complicatiilor cardio-renal asupra serviciilor de ingrijire a sanatatii in asistenta medicala primara in Romania
• Impactul continumului cardio-reno-metabolic la nivel individual si comunitar

IMPORTANT: Inscrierea la webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” se face o singura data pentru toate cele 4 sesiuni. Cele 6 credite EMC vor fi obtinute la finalul webinarului de catre medicii care au accesat toate sesiunile.

Celelalte sesiuni sunt:

Diabetul zaharat tip 2, pre-diabet si/sau sindrom metabolic – 27.11.20 ora, 19.00
Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile cardio-vasculare – 04.12.20, ora 19.00
Diabetul zaharat tip 2 si complicatiile renale – 11.12.20, ora 19.00

Accesul la webinarul “Abordarea integrata a patologiei cardio-reno-metabolice in asistenta medicala primara” este gratuit si se face in doi pasi simpli:

1. Login pe platforma Formare Medicala sau creare cont (AICI)
2. Inregistrarea la webinar (AICI)

Dupa ce acesti pasi simplu au fost facuti, participantii vor primi un email cu detalii despre subiectul, ziua si ora webinarului (sesiunii).

Emailul cu detaliile privind sesiunile viitoare va fi primit doar de catre medicii care au accesat prima sesiune a webinarului.

Etichete: webinar medical, webinar gratuit pentru medici, webinar creditat emc

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: