DSP Bucuresti: Rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

02/10/2020
DSP Bucuresti: Rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

DSP Bucuresti: Rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/dsp-bucuresti-rezultatul-testului-covid-19-se-obtine-de-la-unitatea-medicala-care-a-prelevat-probele-si-le-a-prelucrat/

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti anunta, pe site-ul institutie, ca rezultatul testului Covid-19 se obtine de la unitatea medicala care a prelevat probele si le-a prelucrat.

“Conform Legii nr. 46/2003 privind drepturilor pacientului, acesta are dreptul sa obtina buletinul de testare in forma hard sau pe email, la cererea sa expresa”, se precizeaza in anuntul citat.

Totodata, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti mai scrie in anunt ca “nu este unitate sanitara si nici laborator de analize, astfel ca nu efectueaza teste si nici nu elibereaza buletine de analize.”

Etichete: rezultat test covid, cum se obtine rezultatul testului covid, dsp bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

23 Comentarii

  1. Nicolae Elena says:

    Pe data de 1.03.2022 am fost testata la domiciliu de catre salvare cu test PCR.Mi s-a spus că a diua zi primesc rezultatul pe telefon.Cât poate dura?Sau cum aflu rezultatul?

  2. Moraru Semida says:

    Buna ziua! Am fost testata impreuna cu sotul meu pe data de 11.02 2022 si eu unca nu am primit rezultatul pana la aceasta ora. Cui trebuie sa ma adresez?

  3. Pipera viorica says:

    În data de 02.02.2022 am făcut fiicei mele test suntem în 10.02.2022 nu am primit rezultatul. Sunt plimbata între DSP și centrul de unde a fost făcută recoltarea.

  4. Afloroaei Evelina says:

    Bună seara. Am fost contact cu 4 persoane din familie care s_au imbolnavit fix la final de vacanta fetei mele la bunica pozitive, am avut simptome .Am sunat la 112. Mi s_a recoltat pe data de 10. Luni ar fi trebuit sa plec din județul Teleorman în București sa încep munca. Nu am primit rezultatul. Cand mi s_a recoltat Au zis ca joi seara sau vineri seara(la 17 erau 48 h)primesc rezultatul. Acum mai am 2 zile de carantina. Ma doare în piept și am nas înfundat. Nu am avut miros intr_o zi și am nas înfundat de 4 zile aproape.Oare e covid?Când aflu? La familie la primul test pozitiv m_au anunțat după 2 zile jumătate și la toți am primit un rezultat aproape după 4 zile. Dar eu nu aveau nevoie urgenta. Eu am sa știu ce fac pentru luni.Si sa anunț la servici dacă sunt pozitiva, deși ar fi ciudat sa nu fiu la simptomele pe care le am.Multumesc mult.

  5. Paiu Niculaie says:

    Mi sa luat probe pt testul covid(PCR) ,de ambulantierii ,în data 22 10 2021! Cum aflu rezultatul? Am fost informat că în 48 ore mi se va comunica dar nu a fost așa!

  6. Marian Fratila says:

    Bunica mea are covid .Cum aflu si eu daca bunica mea este trecuta la dsp

  7. Anghel maria says:

    Buna seara
    Vineri după amiază eu .soțul și cei 2 copii am făcut testul PCR ..la făcut de la ambulanță
    Când primim rezultatul

    Multumesc

  8. Viorel Roceanu says:

    Cum aflu rezultatele la test? Au fost recoltate probe acum 2zile și încă nu am primit un răspuns
    Cum aflu rezultatele?

  9. Chivu Mirela Nicoleta says:

    Bună ziua, am fost testata acum două zile și nu am primit rezultatul

  10. Elena Eftimie says:

    Buna ziua . Ieri 17/03/2021mi sa luat probe pentu test PCR covid și a zis sa aștept rezultatul 24 de ore . Au fost trimis de 112 și rezultatul trebuie sa îl primesc de la Dsp . Unde pot suna sa aflu rezultatul?

  11. Chira Ghiorghita says:

    Bună dimineața am fost testată pe 1 :03 2021 si nu am primit rezultatul. Eu am apelat 112 și dânșii mi-au trimis pe cineva.Mi sa spus ca rezultatul vine in48 de ore,dar nu a venit

  12. Noaca Georgiana Luminita says:

    Buna ziua ,am fost testată în data de 25-01-2021,mi s-a comunicat că voi fi sunata in 24 ,încă astept.

  13. Petre Iuliana says:

    Buna ziua,am fost testata pe data de 19.01.2021 au spus ca in trei zile aflam rezultatul telefonic sau mail si nimic.Cu pot afla rezultatul?

  14. Tinca Manciu says:

    Am facut testul covid ieri,pe la ora15. Teoretic am înțeles că este gata în 24 de ore. Nu ar fi o grabă dacă nu m-aş simți rău şi dacă nu ar trebui să anunț pe cei cu care am luat legătura în ultimile zile. Chiar dacă am purtat mască.

  15. Ion Dumitrascu says:

    Buna ziua ! Stiu ca DSP nu este laborator de analize , dar ei trimit testele la laboratoare , eu daca vreau sa aflu rezultatul testului , nu stiu la care laborator a trimis DSP acel test . Este cam ca la noi romanii , ne invartim in jurul cozii , sotia este in spital si asteapta de o saptamana acel rezultat si nimeni nu stie care laborator a efectuat acest test . Nu vi se pare ceva nelalocul lui , ca pacient sa nu poti afla rezultatul acestui test ?

  16. Olteanu petrica says:

    Am făcut testul covit 19 ,am iesit pozitiv in data de 18 noiembrie ,am stat in carantină 14 zile ,adică ,1 decembrie ,s.a terminat carantină dar nu am primit buletinul de analize ,si nu stiu unde sa ma adresez. Multumesc

  17. Vîta Elena says:

    Bună Seara!Am fost testata pentru Sars Cov2 ieri in juriul orei 12.30!,Mi sa spus ca voi primi rezultatul in 24 fie prin mail fie prin sms,insa nimic pana la aceasta!Sotul este pozitiv!zCe este de facut?

  18. Radu Gheorghe says:

    Buna ziua,am fost testati in data de 20.11 eu imreuna cu fiica si parinti si mi s-a spus ca azi voi fi sunat sa mi se spuna rezultatul.

  19. Matache Ilie Emil says:

    Am fost testat pe data de 15 noiembrie la ora 3 și nu am primit nici acum rezultatul. Unde mă pot adresa să pot afla rezultatul?

  20. Irina Horea says:

    buna ziua,
    vineri dupa-masa, pe 13 noiembrie, o unitate 112 a venit la domiciliu si ne-a prelevat mamei (91 ani) și mie (64 ani) testul covid, spunindu-ni-se ca rezultatul il vom primi azi de la DSP.
    MI-l trimiteti Telefonica, sau prin sms?
    ma numesc HOREA IRINA si am unmarried de telefon 0745204590

    Si daca nu DSP-ul este cea care-mi comunica rezultatul testului prelevat de 112, cui ma adresez!

  21. Marinescu Daniel says:

    Cum pot afla rezultatul testului covid pe data de 13 noiembrie mia facut testul ci de la ambulanță sunt izolat la domiciliu până ân momentul de față nu am primit nici un răspuns

  22. Sîrbu Victor says:

    Am fost testat pe data de 9 şi ca un cetățean corect am rămas în izolare la domiciliu. Doamna doctor de pe ambulanță a spus că nu ştie unde va duce testul şi că voi fi sunat. Nu am aflat încă dacă sunt pozitiv sau negativ. Dsp-ul mia dat o adresă de mail care nu spune nimic. Soția mea lucrează la stb iar dacă eu sunt pozitiv sunt toate şansele să înrăutățim răspîndirea virusului. Habar n-am ce pot să fac.

  23. Ciobanu Marius says:

    Am facut testul covid in data de 03-11-2020 si nu am primit rezultatul ,unde pot afla rezultatul , am fost testat acasa la solicitarea mea datorita faptului ca fetita mea de 2 luni jumatate a fost depistata pozitiv in data de 01-11-2020

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: