OMS avertizeaza asupra pericolului delasarii in lupta cu pandemia

16/09/2020
OMS avertizeaza asupra pericolului delasarii in lupta cu pandemia

OMS avertizeaza asupra pericolului delasarii in lupta cu pandemia

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/oms-avertizeaza-asupra-pericolului-delasarii-in-lupta-cu-pandemia/

Directorul biroului regional pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Hans Kluge, a laudat progresul facut pe continent in lupta impotriva pandemiei de Covid-19, dar a avertizat si asupra pericolului delasarii in lupta cu noul coronavirus, informeaza DPA.

Declansarea pandemiei la inceputul primaverii a scos la iveala punctele forte si pe cele slabe ale continentului, din care pot fi invatate deja lectii pentru iarna care se apropie, a declarat Kluge pentru DPA, citat si de Agerpres.

Oficialul a avertizat asupra ”oboselii COVID”, in special in randul tinerilor, de a caror participare este nevoie in lupta impotriva virusului.

”Multi tineri cred ca aceasta pandemie are un risc scazut, dar un pret ridicat. Interactiunea sociala este atat de importanta pentru a evita singuratatea. Este un motiv important de ingrijorare pentru cei tineri” a spus Kluge, care a adaugat ca solutiile vor trebui identificate alaturi de generatia mai tanara pentru a permite socializarea in siguranta.

Totodata, el a avertizat ca pandemia s-ar putea agrava in lunile de iarna.

Etichete: lupta pandemie, interactiune sociala pandemie, hans kluge, oms

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: