Locuinte temporare gratuite in Bucuresti si in alte cinci orase pentru cadrele medicale

13/04/2020
Locuinte temporare gratuite in Bucuresti si in alte cinci orase pentru cadrele medicale

Locuinte temporare gratuite in Bucuresti si in alte cinci orase pentru cadrele medicale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/locuinte-temporare-gratuite-in-bucuresti-si-in-alte-cinci-orase-pentru-cadrele-medicale/

O aplicatie de inchirieri de locuinte extinde initiativa #LocuintePentruMedici si in orasele Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Constanta. Prin aceasta, se pun, gratuit, la dispozitia medicilor si a membrilor personalului sanitar aflat in linia intai in lupta cu COVID-19, apartamente si garsoniere in care acestia sa poata locui temporar pe perioada starii de urgenta.

“Am primit in cadrul initiativei #LocuintePentruMedici, in doar o saptamana, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atat din Bucuresti, cat si din alte orase. Multi dintre solicitanti fac naveta, unii au acasa copii mici sau parinti ori bunici pe care vor sa ii protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde sa isi reincarce energia si sa revina la spital cu forte proaspete, am decis sa extindem programul”, explica Florin Stoian, CEO la Milluu, citat intr-un comunicat de presa transmis luni.

Astfel, tot incepand de luni, aplicatia devine disponibila in Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov si Constanta, iar proprietarii de apartamente din aceste orase pot incarca oricand proprietatile disponibile. Initiatorii se asteapta ca cererea pentru locuinte din partea cadrelor medicale sa creasca foarte mult in perioada urmatoare.

Totodata, acestia sugereaza proprietarilor sa ofere locuintele temporare medicilor si personalului sanitar aflat in linia intai in lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o suma modica.

Etichete: locuinte pentru medici, locuinte cadre medicale, locuinte temporare epidemie covid-19 personal sanitar, izolare cadre medicale

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: