Spitalul care nu accepta detasarea niciunui cadru medical

02/04/2020
Spitalul care nu accepta detasarea niciunui cadru medical

Spitalul care nu accepta detasarea niciunui cadru medical

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/spitalul-care-nu-accepta-detasarea-niciunui-cadru-medical/

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Sfantu Gheorghe a anuntat ca nu va accepta detasarea niciunui cadru medical intr-o alta unitate din tara, deoarece are nevoie de intregul efectiv pentru tratarea pacientilor din judet.

“Categoric nu (…). Eu nu voi da OK pentru lucrul acesta. Suntem o echipa si lucram impreuna”, a declarat managerul spitalului, Andras Nagy Robert, citat de Agerpres.

Directorul medical al unitatii a mentionat ca in spital sunt internate 14 persoane diagnosticate cu COVID-19, dar se asteapta la o crestere a numarului infectiilor.

“Ne asteptam la o crestere a cazurilor (…) Avem foarte multi cetateni care s-au intors din ‘zonele rosii’, din ‘zonele galbene’ si eu asa consider, ca vom avea din ce in ce mai multe cazuri (…) Acum incep sa treaca cele 14 zile de izolare, unii au respectat, altii nu si intram in etapa de transmitere intracomunitara (…). Expertii epidemiologi de la nivel central asa au spus, ca la o saptamana dupa Pasti vom avea varful in Romania si nici noi nu facem exceptie”, a mai declarat acesta, conform sursei citate.

De asemenea, conducerea spitalului le-a solicitat cetatenilor sa respecte regulile impuse de autoritati, sa stea cat mai mult in casa pentru a limita contactul cu alte persoane de la care s-ar putea contamina cu noul coronavirus, mentionand ca, in ciuda tuturor eforturilor care se fac, spitalul nu este pregatit pentru a face fata unui val mare de bolnavi.

Etichete: detasarea cadrelor medicale, spital judetean de urgenta sfantu gheorghe, delegare personal medical unitati sanitare

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: