Chirurg cardiovascular Victor Costache ar putea conduce Ministerul Sanatatii

24/10/2019
Chirurg cardiovascular Victor Costache ar putea conduce Ministerul Sanatatii

Chirurg cardiovascular Victor Costache ar putea conduce Ministerul Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/chirurg-cardiovascular-victor-costache-ar-putea-conduce-ministerul-sanatatii/

Ludovic Orban, premierul desemnat, a definitivat lista ministrilor pe care ii va propune in Guvernul care se va instala la Palatul Victoria daca va obtine votul de investitura in Parlament.

Dupa primele doua nume vehiculate in spatiul media pentru a prelua portofoliul la Sanatate, acum s-a ajuns la al treilea.

Medicul desemnat de Orban pentru sefia Ministerului Sanatatii este Victor Costache, chirurg cardiovascular si seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica la Spitalul Polisano din Sibiu.

Prima persoana vehiculata pentru aceasta functia a fost Vasile Rimbu, managerul Spitalului Judetean din Suceava, iar cea de-a doua a fost prof. dr. Horatiu Suciu, seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului de Urgenta de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures.

Lista ministrilor si programul de guvernare al cabinetului Orban urmeaza sa fie depuse la Parlament pentru dezbatere si vot intr-o sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, sedinta care ar putea avea loc sapmana viitoare.

Etichete: premierul ludovic orban, ministrul sanatatii cabinet orban, victor costache, ministrul sanatatii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: