Summit mondial pe tema vaccinarii, la Bruxelles

12/09/2019
Summit mondial pe tema vaccinarii, la Bruxelles

Summit mondial pe tema vaccinarii, la Bruxelles

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/summit-mondial-pe-tema-vaccinarii-la-bruxelles/

Astazi, la Bruxelles, are loc primul summit mondial pe tema vaccinarii. Evenimentul este organizat de Comisia Europeana si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

Scopul desfasurarii acestui eveniment de talie mondiala este acela de a cauta moduri pentru intarirea increderii publice in vaccinuri si vaccinare.

La summitul de la Bruxelles sunt invitati personalitati de marca din lumea medicinei, reprezentanti ai societatii civile, dar si lideri politici.

Printre evenimentele din cadrul summitului se numara si trei mese rotunde extreme de importante, pe teme precum: “Intensificarea actiunilor pentru cresterea increderii in vaccinare” sau “Cresterea promovarii cercetarii, dezvoltarii si inovatiei in domeniul vaccinarii”.

La eveniment se estimeaza prezenta a circa 400 de persoane, iar pe parcursul zilei urmeaza sa fie adoptate mai multe masuri convenite de comun acord de catre cele doua institutii organizatoare, respectiv Comisia Europeana si OMS.

Printre speakerii din cadrul summitului se numara: Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general OMS, Henrietta Fore, director executiv UNICEF, Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

Etichete: summit vaccinare, eveniment vaccinare, oms vaccinare, incredere in vaccinuri

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: