Mai multe cabinete medicale la Policlinica Spitalului Judetean Galati

28/08/2019
Mai multe cabinete medicale la Policlinica Spitalului Judetean Galati

Mai multe cabinete medicale la Policlinica Spitalului Judetean Galati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/mai-multe-cabinete-medicale-la-policlinica-spitalului-judetean-galati/

Policlinica Spitalului Judetean ‘Sf. Apostol Andrei’ din Galati va fi extinsa, modernizata si dotata cu aparatura medicala de ultima generatie prin implementarea unui proiect european in valoare de aproape 12 milioane de lei.

Proiectul ar urma sa fie finalizat pana cel tarziu in luna februarie 2022.

“Policlinica va fi extinsa cu o noua cladire, cu trei nivele, va creste numarul cabinetelor medicale, se vor infiinta cabinete pentru specializari pentru care acum nu exista spatii speciale pentru investigatii in sistem ambulatoriu. Este unul dintre principalele roluri ale unui Ambulatoriu Integrat de Specialitate, mai ales ca de la an la an numarul celor care sunt consultati in Ambulatoriu creste cu cateva mii de pacienti. Doar la Ambulatoriul de la Spitalul Judetean de Urgenta Galati au fost realizate peste 110.000 de consultatii in 2018. Am lansat oficial proiectul prin care vom extinde Ambulatoriul de la Spitalul Judetean de Urgenta cu peste 1.500 mp printr-o constructie noua cu trei etaje, vom moderniza complet spatiul unde au functionat cabinetele medicilor de familie si vom achizitiona echipamente medicale de peste 2,1 milioane lei. In paralel, avem in derulare proiecte similare si pentru ambulatoriile de la Spitalul de Pneumoftiziologie Galati si Spitalul de la Targu Bujor”, a declarat Costel Fotea, presedintele CJ Galati, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, odata cu implementarea acestui proiect, cabinetele vor fi dotate cu aparatura, nu doar pentru inlocuirea celei existente, foarte vechi, ci si pentru ca pacientii sa aiba acces la tehnica medicala inexistenta pana acum in Policlinica sau in Spitalul Judetean, precum: ecograf 4D – dotare pentru cabinetul de ginecologie, topograf corneean – pentru cabinetul de oftalmologie, encefalograf computerizat – pentru cabinetul de neurologie.

Etichete: policinica galati, ambulatoriu, cabinete medicale galati

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: