Sapte medici din Brasov, pusi sub control judiciar

22/07/2019
Sapte medici din Brasov, pusi sub control judiciar

Sapte medici din Brasov, pusi sub control judiciar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/sapte-medici-din-brasov-pusi-sub-control-judiciar/

Sapte medici de la Brasov care elibereaza atestate pentru soferi au fost pusi sub control judiciar de organele de ancheta.

Ei sunt suspectati ca au semnat fisele de aptitudini ale clientilor fara sa ii consulte, iar acum sunt cercetati pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals.

Potrivit reprezentantilor IPJ Brasov, doctorii sunt acuzati ca nu au facut examinarile medicale, ci doar au semnat si parafat fisele inregistrate.

“Toti medicii specialisti, membri in comisie, cu toate ca figureaza angajati ai societatii comerciale, si-ar fi desfasurat activitatea profesionala zilnica in cadrul altor unitati/cabinete medicale, nefiind prezenti la sediul persoanei juridice perchezitionate. Acestia s-ar fi prezentat ocazional, insa s-ar fi ocupat doar de semnarea si parafarea fiselor medicale inregistrate in perioada anterioara, nu de examinarea medicala propriu-zisa a persoanelor care solicitau emiterea avizelor medicale”, se arata intr-un comunicat remis de IPJ Brasov.

Dupa o perchezitie la sediul cabineteului care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, anchetatorii au condus la audieri15 persoane, iar procurorul de caz a dispus punerea sub control judiciar pentru 60 de zile a celor sapte medici cercetati.

Etichete: medici brasov, medici anchetati, atestate soferi, permis de conducere, perchezitii medici

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: