Asistente medicale premiate pentru devotamentul in slujba bolnavilor

13/05/2019
Asistente medicale premiate pentru devotamentul in slujba bolnavilor

Asistente medicale premiate pentru devotamentul in slujba bolnavilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/asistente-medicale-premiate-pentru-devotamentul-in-slujba-bolnavilor/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a acordat Premiile Dr. Mozes Karoly pentru patru asistente medicale din Bihor si Salaj, remarcate pentru activitatea lor profesionala si devotamentul de exceptie in slujba semenilor bolnavi.

“Este o zi speciala pentru ca astazi, impreuna cu organizatorii, am ocazia sa fiu prezenta la premierea celor care lupta pentru sanatatea oamenilor. Este o zi speciala pentru ca am ocazia sa intalnesc prieteni, specialisti, oameni dedicati meseriei si care sunt convinsa ca vor trece peste tot ceea ce inseamna greutate in experienta lor profesionala. Sistemul de sanatate din Romania face progrese mari. Cred ca doctorul Mozes ar fi mandru de ceea ce se intampla astazi aici. Fiecare ministru care a fost la conducerea Ministerului Sanatatii a incercat sa puna caramizi la ceea ce vrem noi sa cladim cu adevarat. Sunt convinsa ca toti cei aici prezenti au un singur crez: pacientul in centrul sistemului”, a declarat ministrul Sorina Pintea, citata de Agerpres.

Conform sursei citate, ea a multumit fostilor ministri ai Sanatatii din judetul Bihor – Cseke Attila, Ritli Ladislau, Florian Bodog – pentru ca au incercat ‘cu buna-credinta sa miste lucrurile’ in sistemul de sanatate.

Decernarea Premiilor Mozes are o tripla semnificatie: de a-l omagia pe doctorul Mozes, initiatorul scolii romanesti pentru asistentii medicali si creatorul manualului lor, de a evidentia profesionistii dedicati din acest domeniu si pentru a marca ziua internationala a asistentului medical, 12 mai.

Etichete: asistente medicale, premiile Dr. Mozes Karoly, ministrul sanatatii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: