Majorari salariale pentru personalul administrativ de la Spitalul Judetean Valcea

07/09/2018

Majorari salariale pentru personalul administrativ de la Spitalul Judetean Valcea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/majorari-salariale-pentru-personalul-administrativ-de-la-spitalul-judetean-valcea/


Salariile angajatilor TESA si ale muncitorilor de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Valcea vor fi majorate, potrivit unui comunicat al Consiliului Judetean (CJ) Valcea postat pe pagina de Facebook a institutiei.

Solutia pentru acordarea majorarilor salariale muncitorilor si personalului TESA din cadrul SJU Valcea a fost identificata in urma demersurilor presedintelui CJ Valcea, Constantin Radulescu, care a avut discutii atat la Ministerul Sanatatii cat si la unitatea sanitara, cu echipa de conducere si cu sindicalistii, scrie in comunicatul mentionat.

Modalitatea de rezolvare a discrepantelor salariale dintre personalul medical si ceilalti angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Valcea  ale caror salarii nu au fost majorate prin lege (personal TESA si muncitori) a fost discutata si joi, in cadrul unei intrevederi intre Constantin Radulescu si reprezentanti ai sindicatului din unitatea medicala.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Poliartrita reumatoida

In luna martie salariile personalului medical au crescut de la inceputul lunii martie, cresterile fiind ‘semnificative’ potrivit declaratiilor ministrului Sanatatii, Sorina Pintea., relateaza si Agerpres.

Sindicatele au solicitat cresteri salariale pentru toti angajatii din sistemul sanitar sustinand ca fiecare categorie de angajati este importanta.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: