Tudose: Cu oamenii stam foarte bine, dar sistemul este un pic bolnav

23/10/2017

Tudose: Cu oamenii stam foarte bine, dar sistemul este un pic bolnav

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/tudose-cu-oamenii-stam-foarte-bine-dar-sistemul-este-un-pic-bolnav/

Premierul Mihai TudoseĀ  spune ca sistemul de sanatate este “un pic” bolnav si trebuie insanatosit, fiind neadaptat la calitatea personalului medical care lucreaza in el.

El a precizat ca zilele trecute a avut discutii cu sindicatele din Federatia Sanitas, apreciind ca primele lucruri care ar trebuie rezolvate tin de sistemul medical.

“Sistemul este, din pacate, neadaptat la ce oameni minunati lucreaza in el. Cu oamenii stam foarte bine, personalul – de toata calitatea, dar sistemul este un pic bolnav si incercam sa-l insanatosim si pe el. Este foarte important ca atat cadrele medicale, cat si asistentele medicale, toti lucratorii din sanatate, in discutiile pe care le-am avut cu domniile lor, au pus pe primul loc partea tehnica, partea de dotare a spitalelor, lasand cumva pe ultimul loc partea de salarizare, nefiind nici ea lipsita de importanta”, a declarat premierul Mihai Tudose, potrivit Agerpres.

Aceste declaratii au fost facute in timpul unei vizite pe care premierul a facut-o in judetul Hunedoara la finalul saptamanii trecute.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: