Retea de trafic de droguri restructurata. Printre suspecti, o asistenta si un brancardier din Slatina

07/06/2017

Retea de trafic de droguri restructurata. Printre suspecti, o asistenta si un brancardier din Slatina

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/retea-de-trafic-de-droguri-restructurata-printre-suspecti-o-asistenta-si-un-brancardier-din-slatina/

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt au destructurat o retea de trafic de droguri ce actiona in municipiul Slatina, printre suspecti fiind si o asistenta medicala si un brancardier de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, potrivit unor surse judiciare.

In cauza au fost efectuate marti cinci perchezitii domiciliare si au fost puse in executare 52 de mandate de aducere, pentru suspecti dar si pentru martori, relateaza Agerpres.

In urma perchezitiilor au fost ridicate de la domiciliile suspectilor mai multe plicuri cu material vegetal uscat (ce ar putea fi etnobotanice) si mai multe plicuri cu substanta alba (posibil droguri de mare risc) precum si peste 160.000 de lei si peste 6.300 de euro. Anchetatori au mai ridicat in urma perchezitiilor si telefoane mobile precum si un pistol cu aer comprimat.

Din reteaua de trafic de etnobotanice si droguri de mare risc ar face parte 15 persoane, printre care si doi angajati ai SJU Slatina, respectiv un brancardier si o asistenta, partenera acestuia, au mentionat sursele citate, mai scrie Agerpres.

Substantele psihoactive erau vandute in proximitatea unor licee din municipiul Slatina. Suspectii procurau drogurile din tara, uneori de pe site-uri de pe internet, iar apoi le vindeau in Slatina.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: