6 mai 2021- prima proba a concursului pentru posturile de directori ai caselor de sanatate

28/04/2021

6 mai 2021- prima proba a concursului pentru posturile de directori ai caselor de sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/6-mai-2021-prima-proba-a-concursului-pentru-posturile-de-directori-ai-caselor-de-sanatate/

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori ai caselor de asigurari de sanatate va fi organizat in litera si spiritul legii pe criterii obiective si transparente, spune presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adrian Gheorghe.

Potrivit unui comunicat de presa, in data de 6 mai 2021, va fi organizata proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor de director general al caselor de asigurari de sanatate judetene.

Presedintele CNAS a subliniat importanta unui management performant la nivelul caselor de asigurari de sanatate din subordinea CNAS pentru gestionarea eficienta a fondurilor repartizate si aplicarea corecta si unitara a masurilor reglementate la nivel national, ca principale modalitati prin care se poate asigura un acces mai bun al pacientilor la serviciile acordate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

“Am schimbat total filozofia de recrutare a managerilor de CAS. Este un concurs organizat in mod transparent, obiectiv, fara discriminare pe criterii politice sau de orice alta natura, un concurs in care vor promova acei candidati cu cele mai bune abilitati de planificare, organizare, coordonare si control. Dupa finalizarea concursului din data de 6 mai vom organiza un nou concurs pentru posturile de director general care nu s-au ocupat in urma rezultatelor obtinute de candidati sau pentru care nu au existat candidati inscrisi in prima etapa”, a declarat Adrian Gheorghe, presedintele CNAS.

Etichete: director cnas, concurs conducere cas, adrian gheorghe cnas

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: