6 ani de profesionalism in cursuri EMC online

28/02/2017

6 ani de profesionalism in cursuri EMC online

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/6-ani-de-profesionalism-in-cursuri-emc/

FORMARE MEDICALA

Platforma FormareMedicala.ro aniverseaza 6 ani de la inceputul activitatii, 6 ani de provocari, realizari si experiente acumulate, 6 ani in care medici de prim rang din Romania, graficieni si programatori de top s-au implicat pentru a realiza cursuri online de cea mai inalta calitate stiintifica.

Un proiect ambitios la inceput, FormareMedicala.ro a devenit de-a lungul timpului un instrument de referinta in Educatia Medicala Continua pentru medicii din Romania. Toate cursurile disponibile aici sunt gratuite.

De-a lungul celor sase ani

Peste 11.300 de medici din Romania au devenit utilizatori ai portalului FormareMedicala, avand la dispozitie 35 de cursuri din diferite arii de patologie si 27 de studii de caz, toate realizate cu aportul celor mai importanti specialisti din medicina la ora actuala.

Platforma si-a dovedit utilitatea de necontestat, insumand de-a lungul celor 6 ani un numar de peste 22.000 de examene aferente cursurilor inregistrate, cu un procent mediu de 81% de promovare si obtinere a creditelor EMC de catre absolventi.

Locul 8 in domeniul sanatatii ca numar de accesari

Si la capitolul informare, Formare Medicala a evoluat continuu. Prin articolele de legislatie medicala, stiri, interviuri si editoriale la care lucreaza permanent medici-editori si jurnalisti specializati in domeniul sanatatii, medicii sunt pusi la curent cu cele mai noi schimbari, tendinte si informatii din sanatate. De asemenea, in sectiunea de “Educatie Pacienti”, oamenii pot pune intrebari la care raspund prompt medicii de familie.

In prezent, platforma Formare Medicala se situeaza pe locul 8 in domeniul sanatatii privind numarul de accesari si parteneriate media incheiate de-a lungul anilor.

Si dezvoltarea continua!

Despre Formare Medicala.ro:

FormareMedicala.ro este singurul portal din Romania dedicat medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind sustinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familiei in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor. Mai multe detalii pe: www.formaremedicala.ro.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: