56 de posturi scoase la concurs la Targu Mures

24/01/2014

56 de posturi scoase la concurs la Targu Mures

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/56-de-posturi-scoase-la-concurs-la-targu-mures/

examen-posturiChiar daca in ultimul timp se vorbeste tot mai mult de plecarea medicilor in alte tari si de lipsa de personal medical in Romania, la Targu Mures situatia este diferita. Pentru cele 56 de posturi scoase la concurs de catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures (SCJU), s-au inscris 389 de persoane. Examenul este programat pe 7 februarie.

7 candidati pe un loc la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Dr. Ovidiu Butuc, managerul SCJU Targu Mures s-a aratat multumit de numarul mare de candidati pentru posturile scoase la concurs, considerand aceasta o posibilitate de a-i alege pe cei mai performanti candidati.

“Cu toate ca in ultimii ani s-a tot vorbit despre exodul personalului medical romanesc spre alte tari, ma bucur ca exista personal care doreste sa ramana si sa lucreze in sistem. Iar concurenta ne ajuta sa alegem oamenii cei mai buni, devotati meseriei si cu vocatie pentru un domeniu care necesita multa omenie”, a precizat dr. Ovidiu Butuc, managerul SCJU Targu Mures.

Conform declaratiilor dr. Ovidiu Butuc, candidatii alesi vor putea participa la proiectele medicale importante pe care le are in derulare spitalul pe care il conduce.

“Pentru mine, ca manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, numarul mare de dosare depuse, 389 pentru cele 56 de posturi scoase la concurs in acest inceput de an, adica in medie 7 candidati pe un loc, dovedeste inca o data ca exista un foarte mare interes din partea celor care au pregatire in domeniul sanitar si in domeniul administrativ, de a face parte din marea familie a SCJU Taru Mures”, a declarat dr. Ovidiu Butuc.

Examenul programat incepand cu data de 7 februarie consta in probe practice si teoretice.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: