414 centre de vaccinare pentru vaccinurile Pfizer si Moderna | 192 pentru Astra Zeneca

23/02/2021

414 centre de vaccinare pentru vaccinurile Pfizer si Moderna | 192 pentru Astra Zeneca

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/414-centre-de-vaccinare-pentru-vaccinurile-pfizer-si-moderna-192-pentru-astra-zeneca/

Conducerea Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, a anuntat ca, la ora actuala, in Romania sunt 414 de centre pentru administrarea vaccinurilor Pfizer si Moderna si 192 pentru vaccinul Astra Zeneca.

“Vorbim de 414 centre active, care cuprind atat centrele care au fost in faza I, marea parte a lor deja s-au inchis, vorbim de 121 de centre din etapa I care au mai ramas active si care continua inca efectuarea dozei de rapel, vorbim de aproximativ 212 centre pentru etapa a II-a si 81 de centre din reteaua MApN si MAI, cumuland in total 664 de cabinete de vaccinare. Pentru vaccinul produs de compania Astra Zeneca sunt in total 192 de centre de vaccinare, cumuland un total de 254 de fluxuri. Dintre aceste cabinete de vaccinare, 70 sunt in reteaua Ministerului Apararii Nationale si Ministerul Afacerilor Interne”, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghita intr-o conferinta transmisa public.

Tot el a mai anuntat ca, pana acum, 6.341 de persoane care fac dializa au primit deja prima doza de vaccin. Tata de acoperire vaccinala in randul acestei categorii este de aproximativ 60%.

Etichete: centre de vaccinare, vaccinare anti-covid, valeriu gheorghita

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: