400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)

17/05/2013

400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/400-de-retete-culinare-pentru-copilul-tau-0-3-ani/

carte retete culinare sugari si copii

Titlu: “400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)”

Autor: Laurentiu Cernaianu

Editura: ALL

Pret: 34.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)” reprezinta un ghid extrem de util si complex, ce va ajuta orice mamica sa ii asigure copilului cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani o alimentatie sanatoasa, echilibrata si variata.

Sfaturile si recomandarile regasite in acest ghid de alimentatie pentru sugari si copii sunt aplicabile atat in alimentatia copilului acasa, cat si in colectivitati.

“400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)” cuprinde:

  • notiuni de gastronomie menite sa le ajute pe mamici sa previna si sa corecteze greseli de nutritie care pot afecta dezvoltarea armonioasa a micutului
  • 400 de retete pentru alimentatia copiilor, care includ si calculul aportului caloric al fiecarui preparat
  • 700 idei de meniuri zilnice potrivite fiecarei grupe de varsta si realizate astfel incat sa asigure o diversitate cat mai mare, atat in ceea ce priveste ingredientele, cat si modul de preparare

400 de retete culinare pentru copilul tau (0-3 ani)” reprezinta o resursa practica si utila tuturor parintilor, deoarece ofera informatii complete si diverse pentru alimetatia corecta si completa a copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: