34 de cadre medicale decorate de presedintele Klaus Iohannis

08/04/2022
34 de cadre medicale decorate de presedintele Klaus Iohannis

34 de cadre medicale decorate de presedintele Klaus Iohannis

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/34-de-cadre-medicale-decorate-de-presedintele-klaus-iohannis/

Presedintele Klaus Iohannis a decorat 34 de cadre medicale in semn de ‘apreciere si recunostinta pentru profesionalismul si daruirea de care au dat dovada in cresterea calitatii actului medical, pentru curajul si solidaritatea manifestate in prima linie a luptei impotriva pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul tarii noastre’.

“Medicilor si asistentilor medicali le datoram rezistenta sistemului nostru de sanatate, mai ales in ultimii doi ani ai unei pandemii fara precedent. I-am decorat astazi pe o parte dintre cei care au fost atat de implicati in a salva vietile romanilor. Au sacrificat multe, au pus grija fata de semeni mai presus de orice si au demonstrat devotament, empatie si pasiune cu mult peste chemarea datoriei. Ii felicit si le multumesc tuturor celor aflati mereu in prima linie a luptei pentru sanatatea noastra. Abnegatia si solidaritatea lor reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi toti!”, a declarat Klaus Iohannis, presedintele Romaniei.

32 de medici au fost decorati cu Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler si doua asistente cu Medalia Meritul Sanitar clasa a III-a.

Etichete: cadre medicale decorate, ordinul meritul sanitar, medalia meritul sanitar, klaus iohannis

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: